5 cl ananásové džúsu

26. 2. 2011
Mozzarellu, alebo ovčí syr, múku, pokrájané krajce chleba, vajcia, štipku soli.
Syr a krajce chleba pokrájame na štvorce s rozmermi asi 5 x 5 cm. Medzi dva chlebíky dáme plátok syra, okraje namočíme do vody a do múky, aby sa nám spojili. Obalíme ich vo vajciach so štipkou soli a vypražíme. Vypražené dáme na obrúsok, aby sme odstránili prebytočný tuk.
26. 2. 2011
Horúca čokoláda:
Suroviny:6 lyžíc sladkej smotany, 500 ml mlieka, 100 g jemnej horkej čokolády, 1 lyžica cukru.
Postup:Čokoládu nalámeme na menšie kúsky a dáme do smotany so 6 lyžicami mlieka. Prikryté zohrievame 2 minúty pri výkone 600 W, kým sa čokoláda nerozpustí. Všetko dobre premiešame, pridáme zvyšné mlieko a cukor a zohrievame ešte 5 minút pri výkone 500 W.
26. 2. 2011
26. 2. 2011
Inštrukcie
Zmiešame všetky tzv. suché prísady a do nich prilejeme tzv. mokré
prísady, všetko premixujeme. Do formičiek dávame asi 1 až
1.5 polievkovej lyžice cesta. Navrch môžeme posypat kúskami čokolády. Pečieme 20 min pri 200 stupňoch.
© 2022 eStránky.sk | Tvorba www stránok zdarma | Závadný obsah? | Zpracování dat